Hedvigs bokhjørne

Klassikerhylla på Norli UniversitetsgataSom stor litteraturentusiast og bokelsker har jeg kommet frem til at jeg trenger mitt eget lille digitale hjørne for å ha et sted å få ut alt jeg tenker på når jeg leser, hva som går gjennom hodet mitt etter jeg har lest og all spenningen med tanke på hva jeg vil lese fremover.

Med jobb som deltidsansatt i bokhandel og student på bibliotek- og informasjonsstudie er det ganske selvsagt at jeg liker å formidle litteratur. Forhåpentligvis er det noe jeg kan få drive med resten av livet. Her i mitt eget lille bokhjørne kan jeg trekke frem det jeg virkelig interesserer meg for, som er gamle klassikere som jeg så ofte finner i Oslos mange flotte antikvariater, norsk og utenlandsk samtidslitteratur, spennende sakprosa og av og til morsomme barne- og ungdomsbøker. Jeg er ikke så kresen på sjanger og stil, men opptatt av kvalitet, som jo her bare vil bli dømt ut i fra meg. Om jeg får si det selv har jeg ikke så verst smak, men jeg er muligens litt partisk.

Her vil jeg dele anmeldelser, tips, tanker, lengre analyser og erfaringer fra det jeg leser. Kanskje vil jeg nå noen med det jeg skriver, realistisk sett ikke så mange. Uansett: Velkommen til Hedvigs bokhjørne!

Advertisement

1 thought on “Hedvigs bokhjørne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s